Kleine feestjes of grote feestjes: laat de biologisch afbreekbare confetti van Candy Converters maar knallen! Wel feest, no waste! Deze milieuvriendelijke confetti is namelijk een 100% natuurproduct.

Tijdens het ontwikkelen van een eetbare kalender kwam Ida er achter dat het restmateriaal uit de fabriek werd weggegooid of tot veevoer verwerkt. Zonde! Want waarom zou je materiaal verspillen terwijl je er ook iets nuttigs mee kunt doen?! Zo bedacht ze Candy Converters: biologisch afbreekbare confetti in allerlei vrolijke kleuren waarmee je voedselverspilling en milieuvervuiling door papier en plastic confetti tegen gaat. Daarom is het motto van Ida: No Waste, Wel Feest!

 

Wel feest, geen waste

De feestelijke confetti is gemaakt van eetpapier slash snoeppapier ook wel ouwel genoemd. Ouwel wordt op zijn beurt gemaakt van Hollandse aardappels en is een 100% natuurproduct. Daarom zijn de Candy Converters biologisch afbreekbaar! Ze laten geen sporen na in het milieu, de kleuren geven niet af en het is ook nog eens brandveilig. Wat voor feestje je ook organiseert, babyborrel, bruiloft of een verjaardag, deze confetti maakt het nog feestelijker! Heb je speciale wensen? Wil je graag een bepaalde kleurcombinatie of wil je hartjes of sterretjes toevoegen? Dat kan allemaal!

Mileuvriendelijke confetti

 

Party shoppen

Naast de biologisch afbreekbare confetti vind je in de Candy Converters webshop nog veel meer hartstikke leuke producten om je feestje compleet te maken. Wat denk je van duurzaam inpakpapier gemaakt van landbouwafval. Of een doosje met Conscious Crackers! In ieder doosjes zitten drie crackers gevuld met confetti en een spreuk. De confetti en de spreuk zijn gemaakt van aardappelzetmeel en zijn composteerbaar. De doosjes passen door de brievenbus, dus hee, hier is je tip voor een tof en origineel brievenbuscadeau! Ben jij de ceremoniemeester op de bruiloft van je bff? Dan kun je zeker aankomen met de schattige, stapelbare duurzame bakjes gevuld met conscious confetti die je uitdeelt aan de feestende familie.

Partytime!!

www.candyconverters.com

Nog meer doen voor een schonere wereld? Lees dan ook over de toffe tassen van ‘Houd je Bag’ en de Bubble Buddy’s van Foekje Fleur.

 

 

 

0 reacties