Feelgood Vuurwerk 2022 2023 Sheltersuit Foundation

Jij een mooie foto aan de muur, de fotograaf een eerlijke beloning

De Fair Photo Shop verdient absoluut een plekje in de Pink Things hall of fame. Zij bieden talentvolle fotografen uit ontwikkelingslanden een platform zodat hun foto’s zichtbaar worden voor iedereen. Deze foto’s met een verhaal in de collectie van Fair Photo Shop zijn héél erg mooi en maken van iedere lege muur iets bijzonders.

Fair Photo Shop: het begon bij Oxfam Novib

Wilma Sloot, bedenker en oprichter van Fair Photo Shop werkte jarenlang bij Oxfam Novib. Zij maakte daar ieder jaar de Oxfam Novib kalender. Wilma: “de kalender stond vol met inspirerende beelden gemaakt door fotografen, veelal uit ‘ontwikkelingslanden’. Het werk van deze fotografen is vaak van een heel hoog niveau maar het is voor hen lastig om toegang te vinden tot westerse distributiekanalen. Daarom wil ik deze talentvolle fotografen met Fair Photo Shop graag een platform bieden om hun werk te verkopen”. Met succes, want inmiddels verkopen meerdere van deze fotografen hun werk via Fair Photo Shop!

Maak van een lege muur iets bijzonders met een mooie foto

Als jij dus kiest voor een foto uit de Fair Photo Shop zorgen zij ervoor dat de fotograaf een eerlijke beloning krijgt voor zijn of haar werk. Voor jou een mooie foto aan de muur, de fotograaf een eerlijke beloning; jij blij, zij blij! De foto van jouw keuze kun je laten afdrukken op canvas, plexiglas of aluminium dibond en in iedere gewenste afmeting. Van natuur en wildlife tot waanzinnige luchtfoto’s maar ook kleurrijke, levendige afbeeldingen en serene zwart wit afbeeldingen; in de collectie vind je ruim 250 foto’s zodat er altijd wel eentje bij zit die jij mooi vindt en die bij jouw, je interieur, huis (of kantoor!) past. In de Fair Photo Shop vind je ook prachtige muurdecoraties voor aan de muur van een baby- of kinderkamer!

Fair Photo Shop goed doel foto's Pink Things

 

Fair Trade cadeaubon

Speciaal voor feestelijke gelegenheden is er de Fair Photo Shop cadeaubon. Een fair trade geschenkbon waarmee de ontvanger zelf een mooie foto voor aan de muur kiest in de Fair Photo Shop. Natuurlijk wordt de Fair Photo Shop cadeaubon feestelijk verpakt in een stijlvolle envelop en bezorgd door de brievenbus, een origineel brievenbus cadeau!

Met jouw aankoop in Fair Photo Shop maak je dus niet alleen een lege muur maar ook impact en de wereld weer een beetje mooier! Mijn favoriete foto? ‘Summer on the Lotus Pond’ van Vu Manh Cuong, een fotograaf uit Vietnam. Het diepe groen van de lotusplant en het rimpelloze water is prachtig💚

www.fairphotoshop.com

 

Foto goed doel Fair Photo Shop Pink Things

 

Nog meer fair trade: Rokbar! Chocoladerepen gemaakt van de allerbeste fair trade chocola met een missie. Een rechtvaardige wereld voor vrouwen in de cacao-industrie💖