Tekstschrijven

 

Als ervaren en creatieve tekstschrijver kan ik je helpen bij het schrijven van een goed leesbare tekst, duidelijke productomschrijving, heldere uitleg, SEO tekst, inspirerend blog of informatief artikel. Lopen je eigen teksten niet zo lekker? Geef je teksten uit handen en ik herschrijf ze tot een vloeiend verhaal.

Hulp bij tekstschrijven

Jip- en Janneke taal. Ik ben er dol op. Omdat het meteen duidelijk, helder, fris, eenvoudig en zonder poespas is. Als tekstschrijver is het mijn favoriete stijl van schrijven. De toon waarop ik graag schrijf voor onder andere Bijzonder Plekje. Gewoon rechttoe rechtaan en als het kan en mag met een sparkle sjeuiigheid. Spreekt mijn schrijfstijl jou aan en heb je zelf geen tijd of lukt het schrijven van teksten je gewoonweg niet? Ik help je graag met tekstschrijven voor je bedrijfswebsite of webwinkel maar ook voor social media. Van het opzetten van een webshop met álles wat daarbij komt kijken zoals productomschrijvingen en SEO, het schrijven van reisblogs tot de lifestyle redactie van een online of offline magazine.

  • Online en offline teksten schrijven
  • Productteksten en productomschrijvingen maken
  • Artikelen schrijven
  • Interviews
  • Bloggen en blogteksten schrijven
  • Reisblogs schrijven
  • Teksten redigeren

Maar ook:

  • Shopping en lifestyle pagina’s samenstellen
  • Content creëren voor social media

Tekstschrijven doe ik overal, maar vooral vanuit de mooie Zaanstreek, in Wormer (Noord-Holland) om precies te zijn. Maar wees gerust, huis schrijf ik heus niet als heus!

Webshop ervaring

Jaren geleden kwam internet op mijn pad en startte ik mijn eigen webwinkel met reddingsvesten en zeilkleding voor kinderen: Het opzetten van Kids Watersport was één groot leerzaam avontuur. Mijn ervaringen met het opzetten van de webshop, zoekmachineoptimalisatie, SEO en goed gevonden worden in Google komt goed van pas bij het schrijven van teksten voor mijn opdrachtgevers en klanten.

Reizen en schrijven

Reizen en schrijven vind ik de allerleukste combinatie die er is! Regelmatig ga ik op persreis als reisblogger en ambassadeur voor één van de grootste reis- en inspiratieplatforms van Nederland: Bijzonder Plekje. Van mijn avonturen op reis maak ik een fijn leesbaar verhaal met daarbij mooie foto’s. Eerder schreef ik voor Marketing Zaanstreek en kon je mijn Zaanse avonturen volgen in mijn eigen blog “op pad met Ellen”. Voor het ‘Ervaar de Zaanstreek’ magazine schrijf ik ieder jaar de teksten. Voor verschillende opdrachtgevers schrijf ik productteksten, en teksten voor websites waaronder nieuwsberichten en blog berichten, nieuwsbrieven en social media.

Ben je op zoek naar een creatieve tekstschrijver? Neem dan contact met mij op om (vrijblijvend) koffie te drinken, aan de Zaan. Ik ben benieuwd wat ik voor jou en/of je bedrijf kan betekenen!

Easy reading is hard writing

- Ernest Hemmingway -