Tekstschrijver gezocht? Tekstschrijver gevonden!

Ben je ondernemer en heb je hulp nodig bij het schrijven van teksten voor je website, webshop of social media omdat je dat zelf best wel moeilijk vindt of te weinig tijd hebt? Ik ben freelance tekstschrijver en kan je helpen bij het schrijven van goed leesbare teksten voor je bedrijf. Tekstschrijver gezocht tekstschrijver gevonden!

Easy reading is hard writing

- Ernest Hemmingway -

Oftewel, het schrijven van een duidelijke, makkelijk leesbare boodschap is nog best lastig. Vind jij dat ook? Lees dan vooral even verder!

Ik help jou bij het schrijven van leesbare teksten

Jip- en Janneke taal. Ik ben er dol op als nuchtere Zaanse. Gewoon, omdat het zo lekker helder, fris, duidelijk, eenvoudig en zonder poespas is. Als tekstschrijver is het ook mijn stijl van schrijven. De tone of voice waarmee ik bijvoorbeeld mijn teksten en artikelen voor Bijzonder Plekje, Marketing Zaanstreek en Motorboot Magazine schrijf. Net zoals de informatiepagina’s voor mijn webshop Kids Watersport. No nonsense. Rechttoe rechtaan en als het kan en mag met een sparkle sjeuiigheid. Is dit de manier van tekstschrijven waarop jij je boodschap of verhaal het liefst communiceert naar je klanten of je lezers? Spreekt mijn schrijfstijl jou aan maar heb je zelf geen tijd of lukt het schrijven van teksten je gewoonweg niet? Ik help je graag met tekstschrijven voor je bedrijfswebsite of webwinkel maar ook voor social media.

Hulp bij tekstschrijven

Zoek je een freelance tekstschrijver? Ik kan je helpen bij het schrijven van goede en duidelijk leesbare teksten. Of het nou voor je website, webshop, blog of een magazine is. Gewoon je eigen verhaal. Interessant en makkelijk leesbaar. Wat ik doe als tekstschrijver:

  • Online en offline teksten schrijven
  • Product teksten en product omschrijvingen
  • Artikelen schrijven
  • Bloggen en blogteksten schrijven
  • Redigeren van teksten
  • Shopping en lifestyle pagina’s samenstellen
  • Content creëren voor social media zoals Instagram en Facebook

Tekstschrijven doe ik in de mooie Zaanstreek*, vanuit Wormer (Noord-Holland) om precies te zijn.

Maar wees gerust, huis schrijf ik heus niet als heus!

Natuurlijk ga ik voor leuke klussen ook de Wormerlandse en Zaanse grenzen over.

Reisblogger en tekstschrijven

Reizen en schrijven vind ik de allerleukste combinatie die er is! Regelmatig ga ik op persreis als reisblogger en ambassadeur voor één van de grootste reis- en inspiratieblogs van Nederland: Bijzonder Plekje. Van mijn avonturen op reis maak ik een fijn leesbaar verhaal met daarbij mooie foto’s. Eerder schreef ik voor Marketing Zaanstreek en kon je mijn Zaanse avonturen volgen in mijn eigen blog “op pad met Ellen”. Voor het ‘Ervaar de Zaanstreek’ magazine schrijf ik jaarlijks de teksten. Voor  verschillende opdrachtgevers schrijf ik productteksten, teksten voor de website, nieuwsbrieven en social media.

*Zaanstreek: Krommenie, Wormerveer, Westknollendam. Oostknollendam, Wormer, Jisp, Zaandijk, Koog aan de Zaan en Zaandam.

Ben je op zoek naar een tekstschrijver en spreekt mijn Zaanse nuchterheid je aan? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kopje koffie om te bespreken wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Tekstschrijven portfolio

Als kind al was ik dol op lezen en schrijven. Beretrots was ik op de publicatie van het verhaal over ‘mijn Elfstedentocht’ in de schoolkrant. Internet kwam op mijn pad kwam en een eigen webshop was mijn grote wens. Ik startte een webwinkel met reddingsvesten en zeilkleding voor kinderen: Kids Watersport. Het opzetten van mijn webwinkel Kids Watersport was één groot leerzaam avontuur. Deze webshop met kinder reddingsvesten bestaat nog steeds. Hiervoor werk ik samen met Dekker Watersport in Zaandam. Mijn ervaringen met het opzetten van een webshop, SEO en goed gevonden worden in Google komt goed van pas als tekstschrijver en bij het schrijven van teksten voor mijn opdrachtgevers en klanten!

Van het opzetten van een webshop met álles wat daarbij komt kijken zoals product omschrijvingen en SEO, het schrijven van reisblogs tot de lifestyle redactie van een magazine. Ik kan je helpen bij het schrijven van goed leesbare en duidelijke teksten. Of het nou voor je website, webshop, blog of magazine is. Gewoon je eigen verhaal. Een keertje vrijblijvend koffie drinken om te kijken wat ik als tekstschrijver voor jouw onderneming kan betekenen? Altijd leuk!

Op vakantie in Limburg bij de geitjes van Buitengoed de Gaard

Een keertje koffie drinken?