Over Pink Things

Hoi, ik ben Ellen Groenveld. Ik werk al jaren met veel plezier als freelance tekstschrijver, lifestyle redacteur, contentmaker en reisblogger.

Voor mijn werk als lifestyle redacteur voor Motorboot magazine ben ik altijd op zoek naar leuke producten voor aan boord en thuis. Extra blij word ik van gave producten en initiatieven waarmee je een goed doel steunt. Omdat ze niet altijd passen in het concept van Motorboot maar wel een plek in de spotlights verdienen, besloot ik voor deze producten mijn eigen blog te starten.

Door middel van Pink Things draag ik graag bij aan een mooiere en betere wereld. Dat we wat vaker stilstaan bij wat we kopen en dat je bewust kunt kiezen voor producten en initiatieven met impact. Meestal duurzaam, soms niet maar wel altijd met de bedoeling om iets goeds voor een ander of de wereld te doen.

Over mij. Ik hou van buiten zijn, avontuur, wintersport, mountainbiken in het bos, hardlopen door de polder, vakantie & reizen, van Schotland maar ook van de Veluwe. Met mijn gezin, vrienden, vriendinnen en soms alleen.

En waarom roze?

Neon roze is mijn kleur. Van roze word ik blij, roze is vrolijk en positief. De kleur roze staat voor harmonie, zorgzaamheid en medeleven. De kleur roze verbindt en verzoent. Deze eigenschappen van roze is precies waar Pink Things voor staat.

Heb of ken jij een Pink Thing?

Voor Pink Things ben ik altijd op zoek naar geweldige goede doelen producten en initiatieven met een bijzondere missie. Heb je een tip of wil jij met jouw verhaal, missie en/of mooie product vermeld worden op Pink Things? Een vermelding kost je niks, het enige wat je hoeft te doen is contact met mij opnemen via ellen@pinkthings.nl

KIndness is magic