Over Pink Things

Pink Things is een online platform en blog met tips voor leuke producten en toffe initiatieven die een goed doel steunen. Pink Things wordt met veel plezier gerund door mij, Ellen. Ik ben freelance tekstschrijver en contentmaker. Verder werk ik als lifestyle redacteur en (reis)blogger. 

Ik vind het leuk om met Pink Things bij te dragen aan een mooiere en betere wereld. Dat we wat vaker stilstaan bij wat we kopen en dat je bewust kunt kiezen voor producten en initiatieven met impact. Duurzame producten en initiatieven waarmee je een goed doel steunt door ze te kopen.

Wat ik doe: tekstschrijven

Van jongs af aan hou ik al van schrijven. Heel trots was ik op de publicatie van het verhaal over ‘mijn Elfstedentocht’ in de schoolkrant in de zesde klas. Inmiddels werk ik als freelance tekstschrijver, lifestyle redacteur en (reis)blogger. Dat doe ik onder andere voor het Motorboot Magazine en het Ervaar de Zaanstreek Magazine. Maar ook voor één van de leukste reis- en inspiratie blogs van Nederland: Bijzonder Plekje. Regelmatig ga ik als ambassadeur en reisblogger op persreis in binnen- en buitenland. Reisavonturen met een gouden randje!

 

Lifestyle redacteur

Voor mijn werk als lifestyle redacteur voor het Motorboot Magazine ben ik altijd op zoek naar leuke items voor aan boord en thuis. Mijn inspiratie vind ik op beurzen zoals Show Up maar ook via persberichten, internet en social media. Tijdens mijn zoektocht kom ik de meest fantastische lifestyle producten tegen. Leuke spullen met een verhaal waar mijn hart van gaat zingen. Ze met de rest van de wereld delen doe ik hier, op Pink Things.

Pink Things: nog mooier met een missie

Extra blij word ik van bijzondere producten, initiatieven of webshops met een missie. Iets waarmee ze de wereld een beetje beter maken. Door ze te kopen, gewoon voor jezelf of als cadeau voor iemand anders, maak je echt een verschil en doe je iets goeds voor een ander. Deze leuke producten voor een goed doel zet ik graag in de spotlights op Pink Things. Dus heb je iets nieuws nodig of ben je op zoek naar een mooi cadeau waarmee je een goed doel kan steunen? Vind hier je inspiratie zodat je niet alleen jezelf maar ook een ander blij maakt!

 

En roze? Waarom roze?

Ik hou van roze. Roze is voor mij een hele vrolijke, positieve en fijne kleur, met neon roze voorop. Roze is ook de kleur van  harmonie, zorgzaamheid en medeleven. De kleur roze verbindt en verzoent. En deze mooie eigenschappen van de kleur roze geven perfect weer waar Pink Things voor staat.

 

Heb of ken jij een Pink Thing?

Voor Pink Things ben ik altijd op zoek naar gave items en leuke goede doelen producten met een bijzondere missie. Heb je een tip of wil jij met jouw verhaal, missie en/of mooie product vermeld worden op Pink Things? Neem dan contact met mij op via ellen@pinkthings.nl