Houd je Bag duurzame tassen

HoudjeBag tassen voor een schone wereld.

Natuurlijk kun je kiezen uit ontelbare herbruikbare tasjes in allerlei soorten en maten als je liever geen plastic tasjes meer gebruikt. Maar als je kiest voor een fancy en duurzame tas van HoudjeBag (love de naam!), dan steun je ook nog eens de missie van de Plastic Soup Foundation!

 

Design en duurzame tassen

Voor een snelle boodschap of als gymtas voor je kids, het is altijd handig als er van dit soort tasjes een paar voor het grijpen liggen! HoudjeBag maakt tassen voor een schone wereld. De fancy tassen van HoudjeBag zijn duurzame vervangers voor de plastic tasjes die we liever nooit meer gebruiken. De tassen zijn gemaakt van biologisch katoen en er worden geen chemische stoffen gebruikt tijdens de productie. Het design en het ontwerp van de print van de tassen laat de boodschap van HoudjeBag duidelijk zien: hoe vervuild de zeeën wel zijn. Daarnaast zijn de tassen Fairtrade gecertificeerd, dit houdt in dat de tassen tegen een eerlijke prijs worden ingekocht. De stevige ‘HoudjeBag’ shopper is zelfs gemaakt van vier gerecyclede PET flessen.

 

HoudjeBag steunt de Plastic Soup Foundation

De tsunami van plastic soup in de oceanen moet natuurlijk zo snel mogelijk stoppen. De Plastic Soup Foundation is de organisatie die daar keihard aan werkt! Daarom doneert HoudjeBag € 1,00 aan de Plastic Soup Foundation van iedere verkochte tas. Met een tas van HoudjeBag loopt je er niet alleen heel goed bij maar laat je ook zien dat je bezig bent met een schonere wereld. Hopelijk inspireer je hierdoor meer mensen om hetzelfde te doen!

www.houdjebag.nl

 

Houd je Bag duurzame tassen
Grannys bag Houdjebag Pink Things blog

Zo steun je óók de missie van de Plastic Soup Foundation

  • Met het kopen van de stijlvolle The Ocean Cleanup zonnebril draag je bij aan het schoonmaken van maar liefst 24 voetbalvelden aan plastic in de oceaan!

 

0 reacties