Paperfuel handlettering workshop voor kwf

Met het kopen van de unieke The Ocean Cleanup zonnebril draag je op een stijlvolle manier bij aan het opruimen van de plastic soep uit de oceaan. Deze toffe zonnebril voor dames en heren is namelijk gemaakt van gerecycled plastic. Dat wil zeggen, van het eerste afval dat is gehaald uit de grote plastic afvalberg in de Noordelijke Oceaan.

The Ocean Cleanup in het kort

The Ocean Cleanup is een non-profitorganisatie opgericht door de Nederlander Boyan Slat. De organisatie zet zich in voor het schoonmaken van de oceanen. In het noorden van de Grote of Stille Oceaan, tussen Hawaii en Californie, drijft namelijk de grootste drijvende vuilnisbelt ter wereld: de Great Pacific Garbage Patch. Hier drijft een gigantische hoeveelheid plastic en ander afval. Dankzij het vernuftige opruimsysteem van Boyan Slat is begonnen met het opruimen van deze enorme drijvende vuilnisbelt. 100% van de opbrengst van de verkoop van de zonnebrillen gaat rechtstreeks naar deze oceaan schoonmaak. Want per verkochte Ocean Cleanup zonnebril kan een gebied van maar liefst 24 voetbalvelden schoongemaakt worden!

De zonnebril

De stoere marineblauwe/ turkooisen zonnebril voor dames en heren is dus gemaakt van gerecycled plastic. Bovendien zijn alle metalen delen gemaakt van gerecycled roestvrijstaal. Daarnaast heeft iedere zonnebril een merkplaatje met het zilveren The Ocean Cleanup logo en een unieke QR-code. De zonnebril heeft hoogwaardige polariserende categorie 3 lenzen met UV 400-bescherming. Het is mogelijk om deze lenzen om te wisselen voor zonnebrilglazen op sterkte. Leuke details: de zonnebril wordt geleverd in een stevig etui gerecycled uit onderdelen van System 001. Dit is het systeem waarmee het plastic uit de oceaan werd verzameld. Het zakje is gemaakt van gerecycelde petflessen. Deze zakjes lijken op de grote tassen waarin het plastic uit de Great Pacific Garbage Patch werd vervoerd.

Unieke QR code: de oorsprong van jouw zonnebril

Daarnaast heeft iedere Ocean Cleanup zonnebril een unieke QR-code waarmee je de oorsprong van jou zonnebril kunt ontdekken en delen met je vrienden. Ook handig: dankzij de QR-code heb je je zonnebril weer snel terug bij verlies. Door de zonnebril te koppelen met de QR-code activeer je namelijk de functie voor verloren en gevonden voorwerpen!

https://products.theoceancleanup.com

Paperfuel handlettering workshop voor kwf
Paperfuel workshop handlettering voor kwf
Paperfuel handletter workshop voor kwf
Paperfuel handletter workshop voor kwf
  • Met een stylish brillenkoordje van Gula Vision raak je je mooie The Ocean Cleanup zonnebril nóóit kwijt en steun je bovendien een goed doel: namelijk oogzorg in derde wereldlanden.
  • Je kunt de Plastic Soup Foundation ook steunen door een fancy HoudjeBag tas te kopen!

0 reacties