Hippe zonnebrillen koordjes

Gula Vision heeft voor iedere bril of zonnebril een mooi passend brillenkoordje, wat je stijl ook is! Met het kopen van een Gula Vision brillenkoord, steun je een goed doel, namelijk oogzorg in de derde wereld waardoor kinderen met een bril op sterkte weer naar school kunnen.

Stijlvolle brillenkoordjes voor oogzorg in de derde wereld

Nooit meer je zonnebril ergens laten liggen, dat zou toch mooi zijn! De oplossing zit ‘m in zo’n handig brillenkoordje van Gula Vision. Je haakt ‘m aan de pootjes en tadaaa! Voor iedereen is er een stijlvol brillenkoordje: van hip tot sportief en van subtiel tot uitgesproken. Door het kopen van een koordje help je kinderen in ontwikkelingslanden aan een betere toekomst. Want bij Gula Vision vinden ze dat iedereen recht heeft om goed te zien en daarom doneren ze een bril op sterkte aan zoveel mogelijk kinderen zonder toegang tot oogzorg. Dankzij de opbrengst van de brillenkoordjes heeft Marcella van Gula Vision al twee hele mooie projecten in Myanmar en Madagascar kunnen doen. Daardoor kunnen een heleboel kinderen met een bril op sterkte naar school. Koop zo’n koordje!

www.gulavision.com

 

 

  • Nog een goede doel steunen in ontwikkelingslanden? Kijk dan ook eens hier: vrolijk en duurzaam toiletpapier van The Good Roll voor schone toiletten in de derde wereld
  • Op zoek naar een mooie dames- of herenzonnebril? Met het kopen van de stijlvolle The Ocean Cleanup zonnebril draag je bij aan het schoonmaken van maar liefst 24 voetbalvelden aan plastic in de oceaan!

0 reacties