Bubble Buddy duurzaam gerecycled zeepbakje

De Bubble Buddy van Foekje Fleur is een design zeepbakje gemaakt van duurzaam gerecycled plastic verkrijgbaar in allemaal fijne kleurtjes. Als je dit zeepbakje koopt dan draag je bij aan een schoner milieu én steun je het goede doel Sea Shepherd. Het zeepbakje is erop gericht om gebruik van stukzeep te bevorderen en daardoor het gebruik van plastic zeepflessen verminderen. Je gebruikt de Bubble Buddy dus als zeephouder waarin een stuk zeep lekker snel droogt maar het heeft ook een handig raspschild. Hiermee kun je heel makkelijk zelf zeepvlokken maken voor je eigen zeepsop in plaats van allerlei soorten vloeibare zeep in plastic flessen en zeepdispensers. Foekje Fleur verkoopt bovendien ook allerlei heerlijke zeeprepen voor in je buddy. Je kunt kiezen uit zeep voor je eigen persoonlijke verzorging maar ook om te gebruiken voor huishoudelijke schoonmaakklusjes.

Geurige biologische zeepreep in je Bubble Buddy

“Met de hand gemaakt met extra vierge olijf- kokos- en lijnzaadolie en essentiële lavendel-, jeneverbes- en citroenolie voor een heerlijke geur” Klinkt goed toch! De biologische en veganistische zeepreep is vriendelijk ontwikkeld en daarnaast met de hand gemaakt in Italië. Dankzij de natuurlijke ingrediënten voelt je huid heerlijk schoon en zacht aan. De zeep is sterk geconcentreerd en sterk genoeg om zeep in plastic flessen uit te dagen. Bovendien, zelfs nóg zuiniger in gebruik! Helemaal in combinatie met de Bubble Buddy die je stuk zeep na elk gebruik weer helemaal droogt. Elke zeepstaaf wordt geleverd in een vrolijk geïllustreerd kartonnen doosje.

Samen handen wassen in november 2020: soap share en Sea Shepherd

Van ieder verkochte Bubble Buddy doneert Foekje Fleur altijd € 0,50 aan Sea Shepherd. Deze internationale organisatie zet zich in om het leven op zee wereldwijd te beschermen. In november 2020 kwam daar een bijzondere goede doelen actie bij. Voor iedere Bubble Buddy-kit (een zeepbakje met zeepstaaf) doneerde Foekje Fleur namelijk een stuk schoonmaakzeep aan mensen die op dat moment geen zeep konden betalen. 

www.foekjefleur.com

 

 

 

 

 

Bubble buddy zeepbakje met zeeprasp

0 reacties