WakaWaka zaklamp op zonne-energie

Kies voor een WakaWaka zaklamp of powerbank op zonne-energie en verlicht het leven van iemand in nood.

WakaWaka: zaklampen en powerbanks op zonne-energie☀️

Het Nederlandse bedrijf WakaWaka (‘helder stralend’ in Swahili) maakt zaklampen, opladers, powerbanks en zonnepanelen die werken op zonne-energie. De WakaWaka Light bijvoorbeeld, is een duurzame oplaadbare zaklamp op zonne-energie. Het zaklampje is licht zodat je hem makkelijk kunt vasthouden of aan een (rug)tas kunt hangen. Dankzij het geïntegreerde zonnepaneel laadt je ‘m in slechts in 5 tot 8 uur helemaal op. Hierna geeft het lampje tot wel 40 uur licht. Gratis. Van zonne-energie!

De WakaWaka Power+ is een krachtige, compacte powerbank met zaklamp op zonne-energie. Waar je ook bent, wat je ook doet: je hebt dus altijd licht maar ook stroom bij je voor het opladen van je mobiel, camera of sporthorloge. Hartstikke milieuvriendelijk en heel fijn voor onze planeet! Daarnaast doet WakaWaka nog iets moois. Want de beschikking over stroom en licht is niet voor iedereen op deze wereld vanzelfsprekend. Daarom doneert WakaWaka voor iedere verkocht product een exemplaar van hetzelfde product aan mensen in ontwikkelingslanden

WakaWaka powerbank op zonne-energieWakaWaka Powerlight Pink Things

 

 

 

 

 

 

 

Gratis zonlicht

De zon is de grootste natuurlijke energiebron die we hebben. Er is zonlicht in overvloed en daarnaast is het ook nog eens duurzaam en overal beschikbaar. Het is een geweldige oplossing voor iedereen die stroom nodig heeft, maar geen stopcontact in de buurt. En daar maken ze bij WakaWaka dankbaar gebruik van. Dankzij de aankopen van consumenten maar ook donaties van partners kan WakaWaka iedereen gebruik laten maken van de kracht van de zon. Mensen zoals jij en ik, kampeerders, backpackers, festivalgangers, reizigers maar ook overlevenden van aardbevingen, slachtoffers van oorlog en scholen in afgelegen gebieden. Dankzij WakaWaka kan Iedereen gebruikmaken van verlichting en energie op zonne-energie van dezelfde goede kwaliteit!

WalaWaka Powerlight in nood

De missie van WakaWaka: elektriciteit voor iedereen

Wereldwijd hebben nog altijd één miljard mensen geen toegang tot elektriciteit. Bij B Corp* WakaWaka vinden ze dat elektriciteit iets is waarop alle mensen recht hebben. Want toegang tot elektriciteit en daarmee licht betekent toegang tot onderwijs, communicatie, manieren om een inkomen te verdienen maar ook tot geloof in jezelf en een betere toekomst. Waar je ook geboren bent. Door jouw aankoop geef je iemand anders, ergens ter wereld, toegang tot stroom. Kies voor een WakaWaka duurzame zaklamp of powerbank op zonne-energie en verlicht het leven van iemand in nood. Eentje kopen  =  eentje geven! 

www.wakawaka.com

* B Corp: WakaWaka is een gecertificeerde B Corporation. Dit betekent dat sociaal en duurzaam ondernemen binnen het bedrijf centraal staat. Hiermee dragen ze bij aan een betere wereld en voldoen ze aan de allerhoogste normen op het gebied van sociale en milieuprestaties, transparantie en wettelijke aansprakelijkheid. Ze richten zich op lange termijnoplossingen die een positieve impact hebben op hun medewerkers, de gemeenschap maar ook op de rest van de wereld. 

Waka Waka Pink Things

Tip! ook zo handig voor op reis of onderweg: de Foooty, een opvouwbare voetbal waarmee je Right To Play steunt!

0 reacties