Foooty reisvoetbal voor Right to Play

Speel je mee voor Right To Play?

Spelen is fijn, spelen is leuk. Er zijn ontelbare redenen op te noemen waarom spelen zo goed is voor de ontwikkeling van kinderen. Creativiteit, motoriek, vriendjes maken; alles gaat beter door te spelen! Daarom is de missie van Foooty om zoveel mogelijk kinderen aan het spelen en bewegen te krijgen. Daarvoor bedachten ze de Foooty. Deze bijzondere, opvouwbare bal neem je overal makkelijk mee naar toe en je kunt er altijd mee spelen. Bovendien steunt Foooty de organisatie Right to Play: bij aankoop van iedere bal gaat er een donatie naar Right to Play. Zij zorgen ervoor dat kinderen overal ter wereld weerbaar en fysiek en mentaal gezond worden door ze weer te laten spelen. Want helaas hebben heel veel kinderen op deze wereld nog te maken met oorlog, armoede, geweld en uitbuiting. Right to Play helpt het leven van deze kinderen te verbeteren.

Speel je mee? Want ook volwassenen zouden namelijk wat vaker uit hun comfort zone moeten stappen. Van spelen word je creatiever en het is dé ultieme remedie tegen stress!

Wat is een Foooty en wat kun je ermee?

De opvouwbare Foooty bal is er in alle kleuren van de regenboog en bestaat uit tien elementen. Hiermee maak je allerlei 3D vormen door ze in elkaar te klikken. Je kunt er dus een bal mee maken om mee over te gooien, te voetballen of allerlei trucs mee te doen. Maar ook een frisbee of een rugbee bal. Omdat de Foooty in iedere broekzak past (brievenbus cadeau!) en dus weinig ruimte in neemt kun je hem makkelijk overal mee naar toe nemen. Bovendien krijg je bij een stapeltje Foooty elementen een handige elastiek. Zo kun je het stapeltje makkelijk bij elkaar houden na het spelen. Daarnaast zitten er duidelijke instructies en een handleiding bij zodat je zelf aan de slag kunt gaan met het bouwen van allerlei vormen.

Foooty voor Right To Play: de kracht van spelen

Op heel veel plekken in de wereld hebben kinderen helaas te maken met oorlog, armoede, geweld en uitbuiting. Right To Play is een internationale organisatie die ervoor zorgt dat deze kinderen weerbaar en fysiek en mentaal gezond worden door ze weer te laten spelen. Want via sport en spel leren kinderen belangrijke vaardigheden die positief zijn voor hun ontwikkeling. Dankzij de kracht van het spel zorgt Right to Play ervoor dat jaarlijks 2,3 miljoen kinderen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten opgroeien tot zelfbewuste jongvolwassenen. Klaar voor een betere toekomst! Koop jij dus zo’n toffe Foooty dan gaat een deel van de opbrengst naar Right to Play!

De glow in the dark Foooty: dag en nacht spelen

De glow in the dark Foooty gloeit wanneer hij wordt opgeladen met licht zodat je ook in het donker kunt spelen.

Speel je mee voor Right To Play?

www.foooty.com

  • Nog zo’n geweldig cadeau voor kinderen waar je een mooi doel mee steunt zijn de Marky Markers! Met deze vrolijke viltstiften kun je heerlijk kleuren en tekenen op papier en gun je een kind in de derde wereld weer een dag school.

0 reacties