NoMorePlastic duurzame shoppers Pink Things

NoMorePlastic gaat met toppers van duurzame shoppers voor een wereld zonder plastic (tassen) en steunt hiermee The Great Bubble Barrier.

Overal plastic op straat tijdens een vakantie op het Griekse Samos en het zoveelste nieuwsbericht over het plastic afval probleem. Het was voor Ernst-Jan Koole het moment waarop hij dacht “hier moet ik iets mee doen”. Hij bedacht NoMorePlastic: duurzame shoppers als alternatief voor plastic tas(jes). Een tas die zo leuk is dat je ‘m met trots draagt waardoor je nooit meer een plastic tas nodig hebt. De NoMorePlastic shoppers zijn gemaakt van gerecycled bedlinnen en tafellakens. De tassen zijn lekker groot en oersterk, hartstikke handig. Want of je nou voor een week boodschappen in huis haalt, op reis gaat of je tas volpropt voor een dagje strand; het lukt met een NoMorePlastic shopper! De shopper heeft een rits dus er kan helemaal niks uitvallen. De binnenkant van de shopper is gevoerd en in het binnenvak (met rits!) kun je veilig je portemonnee of telefoon kwijt.

NoMorePlastic duurzame shoppers

 

Fancy printjes en geweldige kleurencombi’s

Hoe duurzamer hoe beter maar daarnaast wil het oog natuurlijk ook wel wat! En ook daar heeft Ernst-Jan goed over nagedacht. De NoMorePlastic shoppers zijn er in allerlei fancy printjes en geweldige kleurencombi’s. Mijn favoriet? Mmmm, lastig! Ik twijfel nog tussen de Magenta Orange en de Sweet Lavender uit de nieuwe collectie.

NoMorePlastic duurzame shoppers Pink ThingsNoMorePlastic duurzame shoppers Pink ThingsNoMorePlastic shopper Pink ThingsNoMorePlastic duurzame shoppers

 

Het goede doel: #nomoreplastic & The Great Bubble Barrier

NoMorePlastic is natuurlijk niet voor niets een Pink Thing*! Met jouw duurzame boodschappentas slash shopper help je de wereld weer wat schoner maken. Daarnaast doneert NoMorePlastic 5% van de opbrengst aan The Great Bubble Barrier. Dit slimme luchtbellensysteem vangt plastic afval af in rivieren waardoor het makkelijk kan worden opgeruimd en het niet in de zeeën en oceanen terecht komt. Een hele goede reden om zo’n leuke NoMorePlastic shopper te shoppen!

* Een tof product met een mooie missie. Iets leuks voor jezelf, iets goeds voor een ander!

www.nomoreplasticbags.nl

NoMorePlastic Amsterdam duurzame shopper
NoMorePlastic shopper Pink Things
NoMorePlastic duurzame shoppers Pink Things

Lees ook: De Ocean Plastic Buddy van Foekje Fleur voor Sea Shepherd