Ocean Plastic Buddy Foekje Fleur Pink Things

Foekje Fleur maakt graag kleurrijke producten geïnspireerd door serieuze onderwerpen als milieuvervuiling. Nieuw is de Ocean Plastic Buddy.

Zeepbakje voor Sea Shepherd

Al eerder schreef ik over de Bubble Buddy van Foekje Fleur. Dit design zeepbakje gemaakt van duurzaam gerecycled plastic is erop gericht om gebruik van stukzeep te bevorderen en daardoor het gebruik van plastic zeepflessen verminderen. Als je dit zeepbakje koopt dan draag je bij aan een schoner milieu én steun je het goede doel Sea Shepherd. Want het plastic in de oceaan is een van de grootste bedreigingen voor het zeeleven geworden. Daarom organiseert Sea Shepherd strandopruimingen en heeft een programma om spooknetten te verzamelen. Deze grote clusters van achtergelaten en verloren visnetten drijven in de oceanen en verstrikken vissen, vogels en zoogdieren. De Bubble Buddy is verkrijgbaar in acht fijne kleuren en wordt verpakt in een prachtige geïllustreerde geschenkdoos. Samen met een lekker stuk biologische zeep is dit een geweldig leuk cadeau voor iemand die minder plastic wil gebruiken. Of gewoon voor jezelf!

Limited Edition: Ocean Plastic Buddy

Nieuw is de Ocean Plastic Buddy. Deze limited edition Bubble Buddy is gemaakt van een mix van oceaanplastic -voornamelijk afgedankt vistuig oftewel spooknetten- én gerecycled huishoudelijk plastic. Ook van ieder verkochte Ocean Plastic Buddy gaat een deel naar Sea Shepherd. En dat is extra bijzonder omdat Sea Shepherd een van de bedrijven is die het oceaanplastic heeft ingezameld om te recyclen tot deze Bubble Buddy! De speciale editie Ocean Plastic Buddy is verkrijgbaar in twee ‘oceaan’ kleuren: lichtgroen en donkergroen. Deze kleuren hebben ze te danken aan het materiaal waarvan ze zijn gemaakt, namelijk de mix van visnetten en ander zeeafval. Koop je de Ocean Plastic Buddy dan krijg je er een heerlijk stuk Dr. Bronners Citrus zeep bar bij!

www.foekjefleur.com

 

 

 

 

 

 

Foekje Fleur Ocean Plastic Buddy
Foekje Fleur Ocean Plastic Buddy
Foekje Fleur Ocean Plastic Buddy
Foekje Fleur Ocean Plastic Buddy
  • De The Ocean Cleanup zonnebril is óók gemaakt van gerecycled oceaan plastic. Dat wil zeggen, van het eerste afval dat is gehaald uit de grote plastic afvalberg in de Noordelijke Oceaan. Koop je deze zonnebril voor dames en heren dan draag je op een stijlvolle manier bij aan het opruimen van de plastic soep uit de oceaan.

0 reacties