The Good Roll: gewoon een heel erg goed rolletje. Want met het vrolijke duurzame en gerecyclede toiletpapier van The Good Roll draag je bij aan de bouw van toiletten in Afrika. Een geweldig product, een waanzinnige verpakking en niet te vergeten: een fantastische missie! 

Schone toiletten voor iedereen💩

Niet alleen een fleurig toilet en schone billen maar je draagt ook nog eens bij aan de bouw van toiletten in Afrika! De missie van The Good Roll is duidelijk: toegang tot veilige en schone toiletten voor iedereen. Zo’n 33% van de wereldbevolking heeft namelijk geen toegang tot een schone wc. Daarnaast worden er dagelijks 270.000 bomen gekapt voor de productie van toiletpapier. The Good Roll wil beide problemen aanpakken in samenwerking met The Good Roll Foundation en Simavi: een uniek Nederlands win-win concept! 50% van de winst gaat dan ook naar toiletbouw in de derde wereld.

Sterk, zacht en 100% boomvriendelijk #thegoodroll

Het 100% boomvriendelijke toiletpapier van The Good Roll is gemaakt van 100% gerecycled papier, zonder chloor, kleur- en geurstoffen. En, helemaal vrij van plastic. Het is superzacht en supersterk: precies wat je billen willen! Dit wc-papier is zelfs zo leuk dat je het met gemak cadeau kunt doen! De vrolijke wikkels kun je later weer gebruiken voor het inpakken van een kadootje of een rustgevende origami vouwsessie. Deel je wikkel- en vouwkunstwerk vervolgens op Instagram of Facebook met #thegoodroll, dan maak je zelfs kans op een maand gratis toiletpapier!

Ook goed om te weten: het wikkelen en verpakken van alle Good Roll producten wordt gedaan door mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en werken bij een sociale onderneming.

www.thegoodroll.nl

  • Nog zo’n tof product waarmee je een goed doel in ontwikkelingslanden steunt: de stijlvolle brillenkoordjes van Gula Vision voor oogzorg in de derde wereld.

0 reacties