Heroes for Charity wandelen voor een goed doel

Sporten voor een goed doel! Houd je van sporten zoals hardlopen, wandelen, fietsen, zwemmen, schaatsen maar ook zeilen of bergbeklimmen? Heroes for Charity biedt sportieve en avontuurlijke uitdagingen aan waarmee je geld kunt ophalen voor een goed doel dat je zelf kiest.

 

Heroes for Charity: sporten voor een goed doel

Het beklimmen van de Kilimanjaro voor een goed doel. Simone de Graaf deed het maar liefst twee keer! In 2020 voor Stichting Doingoood Foundation en in de zomer van 2022 voor Edukans. Deze onvergetelijke ervaringen waren voor haar de reden om Heroes for Charity op te richten. Hiermee wil zij nog veel meer mensen inspireren om een sportieve uitdaging aan te gaan en te sporten voor een goed doel.

Heroes for Charity Kilimanjaro beklimmen voor een goed doel

 

Welke sportieve uitdaging ga jij aan voor het goede doel?

Heb je altijd al een berg willen beklimmen, ga je liever wandelen of is fietsen helemaal jouw ding? Heroes for Charity is gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei leuke avontuurlijke en sportieve uitdagingen om geld op te halen voor het goede doel van jouw keuze. Je vindt er allerlei sportieve uitdagingen in Nederland maar ook in het buitenland waarmee je een goed doel steunt. Van de Nieuwsjaarsduik in Scheveningen op 1 januari 2023, het wandelen van de Avondvierdaagse tot fietsen in Vietnam en Cambodja maar ook wandelen over de Inca Trail met als einddoel Machu Picchu. Heroes for Charity zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is! Meedoen en sporten voor een goed doel geeft heel veel voldoening en je kunt dan ook hartstikke trots op jezelf zijn wanneer je het einddoel hebt bereikt! Welke uitdaging ga jij aan?

 

De uitdaging van het jaar 2023: 2023 kilometer wandelen

Tijdens de ‘Year Challenge for Charity’ heb je een jaar de tijd om deze sportieve uitdaging te halen: het wandelen van 2023 kilometer om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel. Lekker in je eentje of samen met een gezellig team, iedere dag 5,5 kilometer wandelen of regelmatig een wat langere hike maken: je mag helemaal zelf bepalen hoe je dat aanpakt. Als je op 31 december 2023 maar 2023 kilometer gewandeld hebt! Een goede reden om in actie te komen en lekker te gaan bewegen. Doe je mee? Je staat er niet alleen voor want de heroes die meedoen aan deze wandel uitdaging, motiveren en inspireren elkaar. In december staat er een zelfs een gezellige groepswandeling gepland om nog wat extra wandelkilometers te maken voor het einde van het jaar. Wandel je mee?

www.heroesforcharity.nl

Heroes for Charity Kilimanjaro beklimmen voor een goed doel
Heroes for Charity sporten voor een goed doel
Heroes for Charity wandelen inca trail machu picchu
Lees ook: Waka Waka, deel de zon. Over duurzame zaklampen en powerbanks op zonne-energie.

0 reacties