Paperfuel online tekencursus voor KWF

Teken mee met de Paperfuel online tekencursus ‘A cute christmas’ met leuke en schattige kersttekeningen voor KWF.

Paperfuel: de koningin van het handletteren

Als kind graffitide ik heel graag leuke letters op papier. Inmiddels weet ik dat dát mijn eerste stappen op het handletterpad waren. Handletteren is een ontspannen en fijn tijdverdrijf. Het is laagdrempelig, je hebt niet veel nodig en je kunt het overal doen. Karin Luttenberg oftewel Paperfuel is wat mij betreft de absolute queen van het handletteren. Haar tekenstijl is namelijk onweerstaanbaar inspirerend maar ook heel fris en vrolijk. In de Paperfuel doodleboeken en handletterboeken leert Karin je op een eenvoudige manier en stap-voor-stap tips & tricks over handletteren en doodlen. Bovendien is de Paperfuel webshop een hele leuke! Hier verkoopt Karin haar boeken met daarnaast ook allerlei geweldige stationary, papertools en papier. Hier kun je je stationary hart ophalen! Van iedere bestelling maakt ze een feestje, met altijd een persoonlijk berichtje. Love it! Haar creativiteit zet ze ook in om geld in te zamelen voor een goed doel: de Paperfuel online tekencursus voor KWF

Online tekencursus ‘A cute christmas’ voor KWF

Haar gave voor tekenen en creativiteit heeft Karin van haar moeder gekregen. Toen zij haar creatieve hart volgde, stond haar moeder dan ook altijd achter haar. Helaas overleed de moeder van Karin vorig jaar. Daarom zamelt ze nu op haar eigen creatieve manier geld in voor het KWF. Vorig jaar was er de leuke candylettering workshop en speciaal voor deze kerst bedacht ze de gloednieuwe online cursus ‘A cute christmas‘. In 5 online lessen teken je de meest lieve, leuke en schattige kersttekeningen. Hartstikke leuk om te doen en ideaal voor deze donkere dagen voor kerst! Voor € 20,- kun je alle 5 lessen online en op je eigen tempo volgen. Naast de online cursus krijg je ook allerlei leuke huiswerkopdrachten en tips & tricks waarmee je je tekenskills kunt oefenen. Van elk verkocht ticket gaat € 5,00 naar het KWF.

Tip! Wil je deze geweldige tekencursus cadeau geven? Hiervoor heeft Paperfuel een cadeaubon per post maar ook een digitale cadeaubon.

Teken jij mee voor het goede doel? #paperfuelxmas

www.paperfuel.nl/cursus/a-cute-christmas

Paperfuel online tekencursus voor KWF
Paperfuel online tekencursus voor KWF

Nog meer tekenen voor een goed doel? Bij aankoop van Marky Markers viltstiften zorg je er voor dat een kind dat in armoede leeft, één dag naar school kan!