Paperfuel handlettering workshop voor kwf

Doe mee en teken mee met de Paperfuel candy handlettering workshop voor het KWF. Als kind al graffitide ik heel graag leuke letters op papier. Inmiddels weet ik dat dát mijn eerste stappen op het handletterpad waren. Voor mij is handletteren een ontspannen en fijn tijdverdrijf. Het is laagdrempelig, je hebt niet veel nodig en je kunt het overal doen.

Paperfuel: de koningin van het handletteren

Karin Luttenberg oftewel Paperfuel is voor mij de queen van het handletteren. Want, haar tekenstijl is namelijk onweerstaanbaar inspirerend maar ook heel fris en vrolijk. Zo is er geen handletterboek van Karin dat ik niet heb. Verschijnt er namelijk een nieuw Paperfuel handletterboek? Dan geef ik het altijd aan mezelf cadeau. In de Paperfuel doodleboeken en handletterboeken leert Karin je op een eenvoudige manier en stap-voor-stap tips & tricks over handletteren en doodlen. Bovendien is de Paperfuel webshop een hele leuke! Hier verkoopt Karin haar boeken met daarnaast ook allerlei geweldige stationary, papertools en papier. Hier kun je je stationary hart ophalen! Van iedere bestelling maakt ze een feestje, met altijd een persoonlijk berichtje. Love it!

Candy lettering workshop voor KWF

Haar gave voor tekenen en creativiteit heeft Karin van haar moeder gekregen. Toen zij haar creatieve hart volgde, stond haar moeder dan ook altijd achter haar. Helaas overleed de moeder van Karin het afgelopen jaar. Daarom zamelt ze nu op haar eigen creatieve manier geld in voor het KWF. De opbrengst van haar speciale candy lettering workshop gaat volledig naar het KWF. Met de stap-voor-stap instructie maak jij in 15 stappen zelf een prachtige candy lettering om van te smullen! Je bestelt deze bijzondere handletterworkshop voor € 15,00. Daarvoor krijg je deze complete Paperfuel workshop set thuis gestuurd:

• 3 A5 vellen met stap-voor-stap instructies op papier
• 2 brushpennen: rode brushpen edding 002, grijze brushpen edding 026
• 4 Paperfuel kerstkaarten 13 x 13 cm

Teken jij mee voor het goede doel?

www.paperfuel.com

Paperfuel handlettering workshop voor kwf
Paperfuel workshop handlettering voor kwf
Paperfuel handletter workshop voor kwf
Paperfuel handletter workshop voor kwf

Nog meer tekenen voor een goed doel? Bij aankoop van Marky Markers viltstiften zorg je er voor dat een kind dat in armoede leeft, één dag naar school kan! 

0 reacties