Feelgood Vuurwerk voor Sheltersuit Foundation

VIRTUEEL VUURWERK MET 100% FEELGOOD GARANTIE!

De laatste Pink Thing van 2021 is een echte knaller! Die gelukkig geen pijn aan je oren doet. Want het jaar afsluiten doe je natuurlijk extra goed als je iets liefs voor een ander doet. En dat kan met Feelgood vuurwerk! Zij verkopen online verschillende soorten virtuele vuurwerkpakketten waarmee je in stijl 2021 weg knalt en 2022 feestelijk in luidt. Feelgood Vuurwerkpakketten zijn er van โ‚ฌ 5,00 tot โ‚ฌ 50,00 en ze veranderen je straat, huis, of huiskamer dankzij de allernieuwste augmented reality technieken in een veilig vuurwerkspektakel. En je hebt er alleen je mobieltje voor nodig! Feelgood vuurwerk is virtueel vuurwerk met 100% feelgood garantie waarmee je het goede doel de Sheltersuit Foundation steunt.

OPBRENGST VOOR SHELTERSUIT

De opbrengst van dit geweldige Feelgood Vuurwerk wordt besteed aan het maken van Sheltersuits: dit zijn wind- en waterdichte slaapzak-jassen om warm te kunnen schuilen als je geen dak boven je hoofd hebt. Ik schreef al eerder over Sheltersuit. Want dankzij het uitdelen van de โ€˜Sheltersuitโ€™ en de โ€˜Shelterbagโ€™, helpt de Sheltersuit Foundation daklozen en vluchtelingen aan warmte. Zo wordt voorkomen dat mensen op straat onderkoelt raken en doodvriezen. Wereldwijd zijn er meer dan 150 miljoen mensen gedwongen om buiten te slapen. Het Sheltersuit is een wind- en waterdicht jack met een optionele slaapzakbevestiging om direct te kunnen schuilen. De Shelterbag is een draagbaar, beschut bed dat oprolt in een tas. Hij is waterdicht, licht van gewicht, gemakkelijk te hanteren en heeft een extra vak voor wat persoonlijke spullen. Dakloosheid lijkt misschien niet erg aanwezig in Nederland, maar er zijn momenteel ongeveer 40,000 daklozen in Nederland! Het aantal daklozen is de laatste 10 jaar meer dan verdubbeld. Dit nummer omvat zowel straatslapers als daklozen die in opvanghuizen verblijven.

Knallen maar! ๐Ÿ’ซ๐Ÿš€

www.feelgoodvuurwerk.nl

Feelgood vuurwerk voor Sheltersuit
Paperfuel online tekencursus voor KWF
Paperfuel online tekencursus voor KWF
Update 26 januari 2022: er is flink geknald want er zijn bijna 2000 virtuele AR Feelgood Vuurwerkpakketten verkocht. En dat is goed voor โ‚ฌ 30.847,00 euro! Een geweldig bedrag voor de Sheltersuit Foundation!

0 reacties