Feelgood Vuurwerk 2022 2023 Sheltersuit Foundation

Virtueel vuurwerk met 100% feelgood garantie

Deze laatste Pink Thing van 2022 is een echte knaller! Die gelukkig geen pijn aan je oren doet. Want het jaar afsluiten doe je natuurlijk extra goed als je iets liefs voor een ander doet. En dat kan met Feelgood Vuurwerk! Feelgood Vuurwerk is virtueel vuurwerk met 100% feelgood garantie waarmee je het goede doel de Sheltersuit Foundation steunt. Je kunt kiezen uit verschillende soorten virtuele vuurwerkpakketten waarmee je in stijl 2022 weg knalt en 2023 feestelijk in luidt. Feelgood Vuurwerkpakketten koop je online en zijn er van € 5,00 tot € 50,00. Ze veranderen je straat, huis of huiskamer in een veilig vuurwerkspektakel dankzij de allernieuwste augmented reality technieken. En je hebt er alleen je mobieltje voor nodig! Mooi meegenomen: Feelgood Vuurwerk is ook nog eens heel veilig en beter voor het milieu! Tip: Feelgood Vuurwerk is hartstikke leuk voor jezelf maar ook om cadeau te doen!

Opbrengst voor de Sheltersuit Foundation

Feelgood Vuurwerk is dus een virtueel vuurwerkspektakel waarmee je óók nog eens een goed doel steunt: de Sheltersuit Foundation. De opbrengst wordt besteed aan het maken van Sheltersuits: wind- en waterdichte slaapzak-jassen voor daklozen. Zo kunnen mensen die dakloos zijn toch warm schuilen. Ik schreef al eerder over Sheltersuit. Want dankzij het uitdelen van de ‘Sheltersuit’ en de ‘Shelterbag’, helpt de Sheltersuit Foundation daklozen en vluchtelingen aan warmte. Zo wordt voorkomen dat mensen op straat onderkoelt raken en doodvriezen. De Sheltersuit is een wind- en waterdicht jack met een optionele slaapzakbevestiging om direct in te kunnen schuilen. De Shelterbag is een draagbaar, beschut bed dat oprolt in een tas. Hij is waterdicht, licht van gewicht, gemakkelijk te hanteren en heeft een extra vak voor wat persoonlijke spullen. Ook in Nederland zijn momenteel ongeveer 40,000 daklozen. Het aantal mensen zonder dak boven hun hoofd is de laatste 10 jaar meer dan verdubbeld. Help je mee om deze mensen een warm onderkomen te geven?

Knallen maar! 💫🚀

www.feelgoodvuurwerk.nl

Feelgood vuurwerk voor Sheltersuit
Feelgood Vuurwerk 2022 steunt de Sheltersuit Foundation
Feelgood Vuurwerk 2022 Sheltersuit Foundation

p.s. vorig jaar is er flink geknald met Feelgood Vuurwerk! Eind 2021 zijn er bijna 2000 virtuele Feelgood Vuurwerkpakketten verkocht. En dat bracht maar liefst € 30.847,00 op voor de Sheltersuit Foundation!