Paperfuel handlettering workshop voor kwf

Al eerder schreef ik over de speciale candy lettering handlettering workshop waarvan Karin van Paperfuel de opbrengst volledig aan het KWF doneerde. Deze actie was een groot succes en Karin kon uiteindelijk een waanzinnig mooi bedrag overmaken aan KWF. Samen met Edding en ‘Handlettering doen we zo’ bedacht Karin een nieuwe, superleuke doodle workshop voor een goed doel. Want van ieder verkocht workshoppakket gaat € 3,00 of € 5,00 naar KiKa! Maart is bakmaand en deze actie hoort bij ‘Bakken voor KiKa’. Met de verkoop van allerlei lekkere zelfgemaakte baksels wordt zoveel mogelijk geld ingezameld voor KiKa.

Doodle een koekzakje workshop voor KiKa

Doodles zijn tekeningentjes die je misschien soms wel eens gedachteloos maakt tijdens een telefoongesprek of een saaie bijeenkomst. Het leuke van doodlen is dat iedereen het kan en dat het absoluut niet perfect hoeft te zijn. Let it go let it flow en dan maak je de mooiste dingen! Op dinsdag 2 maart om 20.00 uur geeft Karin van Paperfuel een superleuke zoom workshop speciaal voor KiKa. Tijdens de online workshop laat zij je stap-voor-stap zien hoe je met Edding fineliners en brushpennen een blanco A4-tje omtovert tot een feestelijk koekzakje. Je heerlijke versgebakken koekjes voor KiKa kun je dus verkopen in zo’n vrolijk zakje!

Over het doodle- en bakken voor KiKa workshop pakket

Alle benodigde teken- en knutselspullen én de link naar de exclusieve online workshop van Karin krijg je als je het speciale doodle voor KiKa actiepakket koopt bij ‘Handlettering doen we zo’. Het basis doodle pakket kost € 13,95 en hierin vind je onder andere verschillende pennen van Edding, zo’n tof Paperfuel potlood maar ook 5 vellen A4 papier, een lijmroller en het exclusieve boekje “doodle workshop koekzakje maken’. Ga je voor actiepakket 2 dan betaal je € 28,95 en dan krijg er ook nog het Paperfuel boek ‘Dare to doodle XXL’ bij. Er is een beperkt aantal setjes verkrijgbaar en bestellen kan tot vrijdag 26 februari 16.00 uur.

Het speciale doodlen voor KiKa workshop pakket is verkrijgbaar via www.handletteringdoenwezo.nl 

Paperfuel workshop doodlen bakken voor KiKa

Nog meer tekenen voor een goed doel? Bij aankoop van een setje Marky Markers viltstiften zorg je er voor dat een kind dat in armoede leeft, één dag naar school kan! 

0 reacties