Paperfuel handlettering workshop voor kwf

Buffjes zijn van die handige multifunctionele colletjes die je op héél veel verschillende manieren kunt dragen. De Buff original draag je als sjaal, scrunchy, hoofdband, muts, polsband, mondmasker en ga zo maar door. Ze zijn er in allerlei lekkere kleurtjes en fijne printjes en tegenwoordig ook van verschillende materialen. Hierdoor beschermen ze niet alleen tegen kou (schaatsen! wintersport!) maar ook tegen zon en warmte. Denk bijvoorbeeld aan warme merinowol voor tijdens het skiën, snowboarden en schaatsen maar er is ook een speciale UV Buff voor in de zomer, die je beschermt tegen de zon. Er is zelfs een High UV Insect Shield Buff. Deze speciale anti-insecten UV Buff is behandeld met een effectief en reukloos middel zodat je beschemd bent tegen allerlei insectenbeten. De nieuwste Buff is de Filter tube. Dit is een sjaal en veilig mond- en neusmasker ineen. Zo heb je altijd een mondmasker binnen handbereik en hoef je niet meer te klungelen met elastiekjes achter je oren.

Buff vouwen

 

BUFF voor Unicef kinderhulp

Welke je ook kiest, als je een Buff koopt draag je gelijk een steentje bij aan kinderhulp in landen die zwaar worden getroffen door het coronavirus. Buff doneert namelijk twee procent van de winst aan Unicef-projecten in kwetsbare landen om bij te dragen aan de strijd tegen Covid-19. In Syrië werkt Unicef bijvoorbeeld met een project om Syrische kinderen en hun families te bereiken met preventieberichten rond Covid-19. Verder helpen ze met het leveren van schoon water en honderdduizenden stukken zeep om het risico op het coronavirus te helpen verminderen.

Unicef in Senegal

Het doel van het Unicef project in Senegal is om de bevolking die is getroffen door het coronavirus te helpen door te zorgen voor toegang tot schoon water, sanitaire voorzieningen, hygiëne en gezondheidsdiensten. Door educatieve acties op scholen over het verbeteren van hygiënegewoonten en het beschermen van kinderen tegen ziekten zoals longontsteking of malaria hopen ze het risico op besmetting met Covid-19 tegen te gaan.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Wat ook zeker niet onbenoemd mag blijven is dat Buff naast de hulp aan Unicef ook graag bijdraagt aan een schonere wereld. Zo proberen ze zo min mogelijk impact op het milieu te hebben door enkel en alleen maar duurzame producten te maken van gerecyclede materialen.  Meer dan 8 miljoen gerecyclede plastic flessen zijn hergebruikt voor het vervaardigen van duurzame Buffs!

www.buff.com

  • Net als Unicef draagt ook The Good Roll bij aan hygiëne in derde wereldlanden. Hun missie: toegang tot veilige en schone toiletten voor iedereen. 

0 reacties