Coldplay Amsterdam Music of the Spheres Tour 2023

Schilderen als Bob Ross en nog veel meer leuke creatieve teken- en schilderworkshops voor een goed doel!

Royal Talens: de mooiste teken- en schildermaterialen van Hollandse bodem

Het Hollandse Royal Talens maakt al sinds 1899 de mooiste teken- en schildermaterialen. Van hoogwaardige kleurpotloden en mooie olieverf tot subtiele fineliners en nog veel meer; met hun creatieve producten geven ze graag inspiratie en energie om met creativiteit aan de slag te gaan. Denk aan merken als Bruynzeel, Rembrandt, Van Gogh, Amsterdam, Cobra, Talens ArtCreation en Sakura. Omdat ze bij Royal Talens goed begrijpen dat creativiteit niet altijd vanzelf komt maar een zetje nodig heeft, bieden ze allerlei leuke creatieve teken- en schilderworkshops aan via het Royal Talens Experience Center in Apeldoorn. Zoals een Bob Ross workshop schilderen.

Bob Ross workshop voor een goed doel

Schilderen als Bob Ross, of Rembrandt. Maar ook traditioneel Staphorsterstipwerk en een Pop-Art schilderij maken van jouw idool. Het zijn een paar toffe voorbeelden van een lange lijst met leuke creatieve workshops en teken- en schildercursussen die je kunt doen bij het Royal Talens Experience Center. En het mooie is, als jij met je vriendin(nen) meedoet aan één van de creatieve cursussen van het Royal Talens Experience Center dan draag je ook bij aan de missie van de Royal Talens Foundation: goed onderwijs voor ieder kind!

De missie van de Royal Talens Foundation

Jouw leuke en ontspannende Bob Ross workshop is dus een steuntje in de rug voor de Royal Talens Foundation. Het Experience Centre doet jaarlijks een gift aan de Foundation die bestaat uit een percentage van iedere workshop inschrijving van het afgelopen jaar. Daarmee helpt de Foundation scholen en andere organisaties met het introduceren van creatieve programma’s voor kinderen. Creativiteit is een magisch ingrediënt voor persoonlijke groei. Het laat ons brein sprankelen, geeft een boost aan zelfvertrouwen en maakt motorische vaardigheden net wat soepeler. Creativiteit opent deuren naar nieuwe kansen en oplossingen. De Royal Talens Foundation steunt allerlei projecten in Nederland maar ook wereldwijd. Recentelijk organiseerde Stichting Strong Through Art (STAF) met behulp van de Royal Talens Foundation een betoverende workshop in Rotterdam voor Oekraïense vluchtelingenkinderen samen met hun ouders.

Ga je meedoen aan de Bob Ross workshop schilderen? Stuur je ons dan een foto van je waterval of de beroemde berg, we zijn benieuwd!

www.royaltalens-experience.nl

Royal Talens Foundation goed doel steunen

Ook leuk en creatief: De online tekencursus van Paperfuel voor KWF.