Wees lief voor elkaar

De vrolijke en mooi verpakte fairtrade gifts van ME&MATS zijn stuk voor stuk met liefde gemaakt.  Om met liefde te geven aan je dierbaren. Hoe vaak zeg jij tegen je vriendinnen dat je blij met ze bent of tegen je moeder, dat je van haar houdt? Waarschijnlijk té weinig. De boodschap van ME&MATS is simpel: wees lief voor elkaar, geniet van het leven en vind je geluk in kleine dingen. Laat gewoon wat vaker merken dat je iemand waardeert of van iemand houdt. Niet morgen maar nu!

Met liefde gemaakt

De vrolijke en mooi verpakte gifts van ME&MATS zijn stuk voor stuk met liefde gemaakt om met liefde te geven. In de ME&MATS collectie vind je geurende kaarsen, heerlijke handzeep, zachte douchegel, geurige thee en mooie wenskaarten. Daardoor hebben ze allemaal één ding gemeen: ze zijn namelijk geweldig om te geven en heel fijn om te krijgen. Alle gifts worden met de hand verpakt door geweldige mensen met een beperking maar barsten van enthousiasme, talent en trots voor het werk wat zij doen. 

p.s. mooi meegenomen: de producten van ME&MATS zijn fair trade, veganistisch, vrij van parabenen en bovendien sulfaatvrij.

www.me-mats.com

 

0 reacties