Met de prachtige Share Ring van Nikki Namasté steun je een Nederlands goed doel dat bij de kleur steen van de ring hoort. Er zijn kleurrijke ringen voor Make-A-Wish, Clini Clowns, Stichting Opkikker, War Child, de Namasté Foundation, Wings of Support en Stichting Kika. 

Stijlvolle sieraden uit Holland

Het Hollandse sieradenmerk Nikki Namasté maakt stijlvolle, prachtig afgewerkte sieraden. In de webshop vind je elegante kettingen, stylish (vriendschaps)armbandjes, kleurrijke ringen en toffe oorbellen voor iedere gelegenheid. Nikki houdt van deze wereld en deelt dat geluk graag met anderen. Daarom vind je in de collectie van Nikki Namasté de ‘Share Ring’, speciaal ontworpen om iets terug te doen voor de wereld om ons heen.

Elke kleur steen zijn eigen goede doel

Van iedere verkochte ring doneert Nikkie Namasté maar liefst 30% van de opbrengst aan het goede doel dat bij de kleur steen hoort. Op deze manier help je een ander met iets waar je zelf ook nog eens heel blij van wordt! Je kunt kiezen uit tien prachtige kleuren en mooie doelen. De ring is handgemaakt in 925 Sterling zilver en verguld met 5 micron 18K rosé-goud. Heb je liever een zilveren ring, dat kan ook.

Mijn favoriet is de donkergroene, de kleur waarmee je Stichting Opkikker steunt. Welke kleur kies jij?

www.nikki-namaste.com

0 reacties