Bubble Buddy duurzaam gerecycled zeepbakje

Aloha! Met het speciale roze 10.6 ladies SUP board steunt MOAI het geweldige werk van Pink Ribbon. Als je op zoekt bent naar een SUP, maak jezelf dan heel blij maar ook een ander door dit of een ander MOAI supboard te kopen! Want MOAI draagt heel graag bij aan een betere wereld.

Foto: Zwet’SUP

Suppen is hot

Suppen oftewel Stand-Up Paddling is hot! Rustig en relaxed peddelen in de buitenlucht is heerlijk en een fijne manier om even lekker te ontspannen. En het mooie is dat iedereen het kan leren! Vorige zomer schreef ik voor Bijzonder Plekje al over vijf mooie Noord-Hollandse sup spots waar je suppend je hart kunt ophalen. Wie weet peddel jij deze zomer wel rond op je eigen knalroze MOAI SUP board!

Even over Pink Ribbon

1 op de 7 vrouwen krijgt helaas ooit te maken met borstkanker. Pink Ribbon oftewel het roze lint is een symbool dat internationaal wordt gebruikt om betrokkenheid bij borstkanker uit te drukken. Al sinds 2003 zet Pink Ribbon zich om borstkanker te bestrijden en sinds 2016 zij ze onderdeel van het KWF. Samen zetten ze zich in om kanker te verminderen en onder controle te krijgen. Door geld in te zamelen financiert Pink Ribbon projecten en onderzoek op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker met als doel een beter en langer leven voor (ex)borstkankerpatiënten. Ieder jaar weer is er een nieuwe Pink Ribbon armband, een armband met een verhaal. Om vrouwen te supporten en hoop te geven. Want met de aanschaf van deze bijzondere armband, steun je belangrijk onderzoek op het gebied van borstkanker.

Ladies only! Over het MOAI voor Pink Ribbon sup board

Deze geweldige roze ladies editie van het MOAI WS 10’6 allround SUP board is speciaal ontworpen voor iedereen die van roze én van recreatief suppen houdt! Het board is opblaasbaar dus neem je gemakkelijk overal mee naar toe. Daarnaast is het board met een dikte van 15 cm zeer stabiel en makkelijk wendbaar. Dit SUP board is dus prima geschikt voor beginnende suppers. Ga je liever zittend suppen dan heb je de mogelijkheid om eventueel een kajak-zitje aan de D-ringen vast te maken. Een kajak-zitje en peddel zijn los verkrijgbaar. Dankzij jouw aankoop doet MOAI een donatie van € 5,00 aan Pink Ribbon. Het complete roze MOAI WS 10.6 pakket inclusief alle accessoires kost € 499,00.

MOAI steunt nog méér goede doelen

MOAI is een Hollands merk en draagt graag een steentje bij aan een betere wereld. Zo streven ze ernaar om hun producten zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Naast de donatie aan Pink Ribbon bij aankoop van het MOAI 10.6 roze vrouwen supboard, steunen ze nog meer goede doelen. Zoals Waves 4 Change, een organisatie die zich inzet voor een betere toekomst voor kinderen in Afrika door middel van therapeutische surfsessies. Daarnaast doneert MOAI ieder jaar een bedrag aan het WNF om projecten om de oceanen te beschermen te steunen.

www.moaiboards.com/nl

0 reacties