Marky Markers zijn viltstiften met een missie waarmee je heerlijk kunt kleuren en tekenen. Bovendien steun je bij aankoop van deze stiften ook nog eens een mooi goed doel!

 

Supergoede stiften voor een goed doel

Met de vrolijk gekleurde Marky Markers stiften kun je urenlang tekenen en kleuren. De missie van Marky Markers is om supergoede stiften te maken en daarmee ons te inspireren om het verschil te maken. Koop je een pak Marky Markers viltstiften dan zorg je er namelijk voor dat een kind dat in armoede leeft, één dag naar school kan! De vrolijke gekleurde stiften zijn per twaalf verpakt en een mooi cadeau voor iedereen die van kleuren houdt. Goed om te weten: bij aankoop van twee pakjes stiften wordt je bestelling gratis en voor niks thuisgestuurd!

 

Fijne viltstiften voor ieder kind

De driehoekige vorm van de Marky Markers zorgt ervoor dat de stiften lekker, makkelijk en veilig in de hand liggen voor elk kind. Bovendien rollen ze niet weg en dat is bijvoorbeeld heel handig op reis, in een vliegtuig! Marky stiften zijn goed uitwasbaar en makkelijk van handen en kleding te verwijderen. Bovendien zitten de Marky Markers in een mooie bewaardoos met magnetische sluiting. Het formaat is handig om mee te nemen!

 

Goede doelen inspiratie dankzij Marky Markers 

Leuk om te weten, dankzij onder andere deze Marky Markers viltstiften is mijn interesse en liefde voor goede-doelen-producten ooit gewekt. In 2015 kwam ik ze op het spoor voor mijn Lifestyle rubriek in het Motorboot Magazine. Het goede nieuws is dat ze nog steeds bestaan! Natuurlijk ligt ook hier in de kast een setje Marky Markers!

www.stichtingmarky.nl

 

Marky Markers kleurstiften

0 reacties