De vrolijke sokken van Many Mornings zijn een mismatch maar trek je iedere ochtend weer met een grote glimlach aan je voeten. Deze blije sokken zijn namelijk echt heel geinig. Twee verschillende sokken vormen samen een perfect passend paar. De fancy sokken van Many Mornings matchen dus totaal niet maar toch ook weer wel. Er zijn wel zo’n honderd verschillende paren, allemaal met een eigen uniek thema. Zoals dit leuke setje hierboven, speciaal voor plant lovers.  De mismatched sokken van Many Mornings zijn er voor dames, heren en kinderen, het kleinste maatje is 23-26 en de grootste 43-46. Is dit een goede cadeautip? Ik zag volmondig “JA!”. Mooi meegenomen, de sokken zijn ook nog eens van goede kwaliteit!

Hou je van hygge, ben je een koffie lover of bewaar je net als mij warme herinneringen aan de jaren ’90? Voor iedereen is er wel een passend paar, hieronder mijn persoonlijke favorieten 🙂

Share a pair!

Je maakt niet alleen jezelf of een ander blij als je een paar van die leuke Many Mornings sokken koopt. Het goede nieuws is dat ze 5% van het aankoopbedrag doneren aan een goed doel. Like!

www.manymornings.com

0 reacties