Ocean Plastic Buddy Foekje Fleur Pink Things

Heerlijke warme Hema pyjama’s voor jong en oud waarmee je War Child en kinderen in oorlogsgebieden steunt.

Hema hart

Voor de Hema heb ik een zwak. En dan niet eens per se voor de rookworsten maar met name voor de fijne stationary afdeling waar altijd wel een kaartje, schrift, notitieboekje of setje pennen in niet te versmaden kleuren ligt dat roept om meegenomen te worden. En tapejes! Mijn creabeabak puilt uit van tapejes in alle kleuren van de regenboog. Mijn Hema hart werd alleen maar groter toen ik in de nieuwsbrief las over hun nieuwe actie: Hema pyjama’s voor War Child.

Wat War Child zo goed doet

Helaas groeien er nog steeds 160 miljoen kinderen op in oorlog. Deze kinderen zijn vaak angstig, boos of hebben trauma’s. War Child biedt deze kinderen een veilige plek. Op deze plek kunnen ze hun angsten verwerken maar ook samen spelen, muziek maken, praten en leren. Hier worden ze geholpen om weer te durven dromen. Ze hoeven hier niet meer wakker te liggen van nachtmerries maar kunnen opgroeien tot gezonde volwassenen. Wil jij dit fantastische goede doel steunen? Koop dan een pyjama uit de speciale collectie die Hema ontwierp voor War Child.

Een steuntje in de rug voor War Child, een warme (kerst)pyjama voor jou

Niet voor niks lanceert Hema deze geweldige nieuwe collectie pyjama’s in de winter! De rood-zwart-wit geruite pyjama’s zijn gemaakt van warm en zacht flanel en hebben een hoog knuffel, lekkere-thuis-voor-de-buis en gezellig-bij-de-kerstboom gehalte. Ze slapen ook nog eens lekker want flanel is een ademende, zachte stof die goed vocht opneemt. Van iedere verkochte pyjama gaat 25% van de verkoopwaarde rechtstreeks naar War Child. Er zijn pyjama’s voor dames, heren, meisjes, jongens, baby’s en ook voor je hond is er een onesie in dezelfde stijl. Snel naar de Hema!

www.hema.nl/warchild

 

 

 

Foekje Fleur Ocean Plastic Buddy
Foekje Fleur Ocean Plastic Buddy
Foekje Fleur Ocean Plastic Buddy
Foekje Fleur Ocean Plastic Buddy
  • Koop je een pak Marky Markers viltstiften dan zorg je er voor dat een kind dat in armoede leeft, één dag naar school kan! 

0 reacties