Dog with a Mission handgemaakte hondenriemen

Ben je op zoek naar een hippe halsband voor je kat of een vrolijk gekleurde hondenriem? Bij Dog with a Mission maken ze fancy stuff voor honden en katten: unieke honden- en kattenaccessoires met mooie details en gemaakt met heel veel liefde. Hier word je blij van! En je hond of kat ook! In de collectie van DWAM vind je handgemaakte halsbanden, riemen, tuigjes, hondenpenningen- en kettingen maar ook voer- en waterbakjes en comfortabele hondenmanden en kussens. De collectie is kleurrijk, vrolijk en superhip. Er zijn zelfs matching armbandjes en sleutelhangers voor jezelf zodat jij en je beste maatje samen in stijl op pad kunnen gaan!

De missie: dierenwelzijn

De bijzondere honden- en katten accessoires van DWAM worden met veel zorg en van hoogwaardige materialen gemaakt. Natuurlijk wordt je niet zomaar een Pink Thing* en ook dat zit bij Dog with a Mission helemaal goed. Zij steunen met jouw aankoop namelijk verschillende dierenwelzijn- en dierengezondheidsorganisaties. Want alle dieren hebben liefde en goede verzorging nodig!

* Een tof product met een mooie missie. Iets leuks voor jezelf, iets goeds voor een ander!

www.dogwithamission.nl

Dog with a mission dierenwelzijn pink things
Pink Things dog with a mission dierenwelzijn
Dog with a mission dierenwelzijn pink things
Cat with a mission dierenwelzijn pink things
Dogwith a mission dierenwelzijn
Cat with a mission pink things

Lees ook: 5 tips voor blij bijen. Hoe je zelf heel makkelijk de natuur en daarmee de biodiversiteit een handje kunt helpen.