Geef waar je goed in bent

Word ook een Nieuwe Gever en help goede doelen groeien door je vaardigheden te doneren.

De Nieuwe Gevers: platform voor vrijwilligerswerk

Herken je dit? Je wilt graag impact maken en een steentje bijdragen aan een betere wereld door het doen van vrijwilligerswerk voor een goed doel. Maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen. Lees dan vooral verder. De Nieuwe Gevers is namelijk een platform waar je vrijwilligerswerk vacatures vindt op basis van skills. Door jouw skills te doneren kun jij je inzetten voor allerlei goede doelen- en vrijwilligersorganisaties op het gebied van het klimaat, ouderen, armen, zieken, dieren en nog veel meer. Er staan meer dan 100 vrijwilliger vacatures online vanuit meer dan 151 verschillende bekende maar ook minder bekende goede doelen en vrijwilligersorganisaties. Er zit dus altijd wel een organisatie bij die je aanspreekt en waar je graag voor aan de slag gaat.

Skill bases vrijwilligerswerk de Nieuwe Gevers

Doneer je skills aan een goed doel: skill-based vrijwilligerswerk

Op de website van de Nieuwe Gevers vind je skill-based vrijwilligerswerk projecten. Hierbij doneer je dus geen geld maar vaardigheden: je geeft je kennis en kunde, doet waar je goed in bent en vooral wat je leuk vindt. Er zijn 26 skills waarop je de projecten kan filteren. Denk bijvoorbeeld aan online marketing, communicatie, foto, project management, copywriting, grafisch design, webdesign en pr. Grote kans dat jouw skill hier tussen zit want naast deze zijn er nog 18 andere skills waarop je kunt filteren. Een voorbeeld. De Maculavereniging zet zich in voor mensen met Maculadegeneratie, een ingrijpende oogziekte waarbij het gezichtsvermogen steeds verder achteruitgaat. Zij zoeken iemand die toffe social media posts kan maken rondom hun slogan ‘in het hart, uit het zicht’, zodat de ziekte een grotere bekendheid krijgen wat weer voordelig is voor het ziekteproces. Wil jij ze helpen?

De Nieuwe Gevers doneer je skills aan een goed doel

Flexibel werken vanuit huis

Veel van de projecten kun je gewoon vanuit huis doen en je bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent. Je vrijwilligerswerk kun je dus heel goed combineren met je werk, gezin en sociale leven. Voor je aan het project begint is er al een duidelijk indicatie gemaakt van hoe lang een project duurt en hoe lang je er mee bezig zal zijn.

De Nieuwe Gevers: wie goed doet, goed ontmoet

Is ook het motto van Pink Things. De wereld een stukje mooier maken zonder er iets ervoor terug te vragen geeft een supergoed gevoel. Maar niet alleen dat. Je ontwikkelt je skills met nieuwe projecten, je leert weer nieuwe mensen kennen en verbreed je netwerk. Ook mooi meegenomen, het staat prachtig op je CV! 

Overtuigd? Ga dan snel op zoek naar een tof vrijwilligersproject! Laat je even weten of er iets voor je bij zit?

www.denieuwegevers.nl

De Nieuwe Gevers doneer je skills

0 reacties