Canva steunt met speciale ontwerpen en sjablonen het vluchtelingenonderwijs van de VN Vluchtelingenorganisatie UNHCR

Canva: designen is een makkie!

Bloggers en influencers zijn dol op deze online tool! Want Canva is een website waar je online zelf heel makkelijk allerlei toffe ontwerpen kunt maken voor social media als Instagram en Facebook maar ook logo’s of een fotocollage van je laatste vakantie, visitekaartjes, power points en allerlei ander drukwerk. Daarmee zijn de mogelijkheden eindeloos en het mooie is dat je dankzij de sjablonen van Canva eigenlijk helemaal geen design skills nodig hebt. Dat wil zeggen: iedereen kan het, ontwerpen als een pro!

Beter onderwijs voor gevluchte kinderen #designforacause

Canva heeft ontelbare gratis sjablonen die je kunt gebruiken voor het ontwerpen van je eigen designs. Speciaal voor de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR heeft Canva 100 vrolijke tekeningen online gezet waarmee je in combinatie met de sjablonen aan de slag kunt gaan. Het mooie is dat ze maar € 1,00 kosten en dat alle opbrengsten gaan naar de UNHCR onderwijsprogramma’s voor kinderen die zijn gevlucht voor oorlog en honger. Iedere keer wanneer jij een element uit de goede doelen ontwerpen gebruikt voor je Instagram post of story dan geef je jonge vluchtelingen een kans op basisonderwijs! Ieder kind heeft tenslotte recht op onderwijs en een goede toekomst.

Ontwerp je mee? #designforacause

Alle speciale UNHCR afbeeldingen vind je hier

Alle speciale sjablonen waarmee je aan de slag kunt gaan, vind je hier

www.canva.com

 

 

 

  • Nog een goed doel dat onderwijs in ontwikkelingslanden steunt! Bij aankoop van een setje Marky Markers viltstiften zorg je er voor dat een kind dat in armoede leeft, één dag naar school kan! Lees het artikel over Marky Markers hier

0 reacties