Over Pink Things

Pink Things is een online platform en blog met tips voor leuke producten en toffe initiatieven die een goed doel steunen. Pink Things is opgericht door mij, Ellen. Ik werk als freelance tekstschrijver, lifestyle redacteur, (reis)blogger en content maker. Samen met Marc en onze twee dochters woon ik in de Zaanstreek.

Het is mijn droom om met Pink Things bij te dragen aan een mooiere en betere wereld. Dat we wat vaker stilstaan bij wat we kopen en dat je bewust kunt kiezen voor producten en initiatieven met impact. Duurzame producten en initiatieven waarmee je een goed doel steunt door ze te kopen.

wie goed doet goed ontmoet

Wat ik doe

Van jongs af aan hou ik al van schrijven. Heel trots was ik op de publicatie van het verhaal over ‘mijn Elfstedentocht’ in de schoolkrant in de zesde klas. Inmiddels werk ik als freelance tekstschrijver, lifestyle redacteur en (reis)blogger. Dat doe ik onder andere voor het Motorboot Magazine en het Ervaar de Zaanstreek Magazine. Maar ook voor één van de leukste reis- en inspiratie blogs van Nederland: Bijzonder Plekje. Regelmatig ga ik als ambassadeur en blogger op persreis in binnen- en buitenland. Reisavonturen met een gouden randje!

Lifestyle redacteur

Voor mijn werk als lifestyle redacteur voor het Motorboot Magazine ben ik altijd op zoek naar leuke items voor aan boord en thuis. Mijn inspiratie vind ik op beurzen zoals Show Up maar ook via persberichten, internet en social media. Tijdens mijn zoektocht kom ik de meest fantastische lifestyle producten tegen. Leuke spullen met een verhaal waar mijn hart van gaat zingen. ik wil ze zó graag met de rest van de wereld delen. En dat doe ik nu hier, op Pink Things.

Pink Things: nog mooier met een missie

Extra blij word ik van bijzondere producten, initiatieven of webshops met een missie. Iets waarmee ze de wereld een beetje beter maken. Door ze te kopen, gewoon voor jezelf of als cadeau voor iemand anders, maak je echt een verschil en doe je iets goeds voor een ander. Deze leuke producten voor een goed doel zet ik graag in de spotlights op Pink Things. Dus heb je iets nieuws nodig of ben je op zoek naar een mooi cadeau waarmee je een goed doel kan steunen? Vind hier je inspiratie zodat je niet alleen jezelf maar ook een ander blij maakt!

En roze? Waarom roze?

I love pink! Roze is voor mij een hele vrolijke, positieve en fijne kleur, met neon roze voorop. Eigenlijk word ik van roze net zo blij als van schrijven over leuke goede doelen producten en initiatieven met een missie. Roze is ook de kleur van  zorgzaamheid of medeleven maar ook voor harmonie.  De kleur roze verbindt en verzoent. En deze mooie eigenschappen van de kleur roze geven perfect weer waar Pink Things voor staat.

Pink Things